Anak batuk

Hi. Anak saya umur 2 tahun 3 bulan. Lately ni dia batuk tapi jarang2. Selang sehari cmtu mesti ada batuk2 sikit. Saya dah start hantar dia ke playschool jadi cikgu agak paranoid kalau ad budak batuk2 sikit pon 😅 Saya dah bawak ke klinik dan mcm biasa la Dr bg ubat batuk tp mcm tak berkesan jugak. Ada ke ibu2 kat sni boleh share tips utk hilangkn batuk anak? Boleh suggest ubat sapu apa2 yg mujarab, kalau ada.#pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

sis dah try sapu minyak bawang putih kat dada n tapak kaki? mandikan air lemon (eo)? moga anak sis cepat sihat ☺️

2y ago

Menjadi ke? Nanti sya cuba . Thanks ya😊