Baby susah nak tidur

Anak saya susah betul nak tido malam kadang2 penat nak layan yelah sbb time kita tido kn tpi anak saya akan tido pukul 7 atau 10 pagi macam tu penat la hari2 macam ni mommies yang lain pernah ke macam ni? #firstmom #firstbaby #bantusharing

10 Balas

siang bg cahaya masuk atau bawk dia kluar utk tgok waktu siang. mlm pkai lampu malap atau lampu oren2 sikit kira lampu tidur. bwk msuk tido awl before 9pm. nty dia akn biasa n Tau siang or mlm. InshaAllah akn tdo smpai pagi. bgun susu je.