Tergelak sendiri

Anak saya suka meneran tapi tak membuang air pun. Tetiba dia akan tergelak sendiri juga. Lucu tapi patut ke saya risau. Bukan kah kita agah bayi baru mereka gelak?

3 Balas

Normal, anak saya pun mcmtu. Haritu dia gelak sendiri dlm tidur.. terkejut dibuatnya.. lepastu teran2 smpai merah muka.. tapi bukan berak atau kencing pun.. saya tengok digoogle cari grunting baby syndrome nnt dia bgtau sbb apa baby suka meneran..

normal je sis

umo bb brp

3mo ago

baby sbulan normal sis dia buat gitu, kdg dia teran2 tu mungkin nak buang angin rajin2 urut perut dia bg kentut sbb baby sy pun gitu jgk