selera makan kanak setahun 6 bulan

Anak Saya sudah berusia setahun 6 bulan.sebelum ini tiada masalah selera makan.. tetapi sekarang dia menolak untuk makan nasi ,pasta dia hanya boleh terima susu biskut Dan kadang kadang buah buahan itu Pon ikt mood dia juga..anak Saya nie Jenis lambat Naik Gigi sekarang dalam proses Gigi atas tumbuh..adakah faktor Gigi juga penyebab hilang selera makan dia..

2 Balas

Ya sis, betul. Nak tumbuh gigi pun boleh efek selera makan anak

Yes, sbb Gigi jugak