Supplement untuk anak 1 year

Anak saya setahun sebulan..just nak Tanya ada tak mummy2 yang guna Appeton drop utk anak? Dia ada rasa ke? And ada manpak any kesan positif/negative? Saya ingat nak bagi supaya immune kuat ...but still surveying..

Supplement untuk anak 1 year
2 Balas

maaf sy tak guna sbb ank xde apa2 mslh. tapi just remindet utk supplement2 luar ni better rujuk dktr dulu, sbb lain bdk lain keperluan. klu dktr yg syorkan tu tak apa lh.

saya pernah bagi dekat anak saya bawah setahun ..so far okey juga..sma juga saya bagi untuk immune kuat spaya jarang sakit 😅