Macam mana nak naikkan berat badan baby? Susu apa yg boleh naikkan berat badan baby???

Anak saya sekarang 2bulan 15hari. Minggu lepas pergi check up 2bulan nurse cakap berat baby tak cantik lagi sikit nak ke graf kuning, Waktu lahir 2.9kg skrg 4.3kg saya dah tak tahu nak buat mcm mana lagi buntu sangat #firstmom #ingintahu #bantusharing

6 Balas

kerapkan penyusuan. skrg bby bf ke?

6mo ago

klu mixed berat bby blh naik inshaAllah. ank sy mixed, berat lahir 3.06kg then prolonged jaundice berat turun ke 2.83kg, 1 bln 3.44kg , 2 bln 4.60kg.