Bayi 3 minggu susah tidur

Anak saya sejak lahir mmg susah sangat nak tidur. Sekarang dah 3 minggu lagi susah dia tidur 😭 bila dia dapat tidur tapi lena 15 min je. Macam2 dah buat. Bedung dah, tidurkan cara riverse df dah. Perut tak kembung. Pampers sentiasa tukar. Masuk dalam buai pun nangis. Pening dahh nak buat mcm mana 😭 #firstmom

19 Balas

macam saya laa, dari hari first lahir sampai sebulan lebih.. payah nau nak tidoq.. dah la ibunya ni tak cukup tidoq, dengan dalam pantang lagi, bebai sungguh laa 😂. anak first pulak tu, takda pengalaman lagi. nasib pantang duduk dengan family and suami pun ada sekali 😅. bila baby dah masuk 2 bulan, baru waktu tidoq dia ok dah sampai la sekarang ni 4 bulan. alhamdulillah.

12mo ago

Harap2 anak saya masuk 2 bulan okay lah. Risau kita nak hantar ke pengasuh.