Bayi 3 minggu susah tidur

Anak saya sejak lahir mmg susah sangat nak tidur. Sekarang dah 3 minggu lagi susah dia tidur 😭 bila dia dapat tidur tapi lena 15 min je. Macam2 dah buat. Bedung dah, tidurkan cara riverse df dah. Perut tak kembung. Pampers sentiasa tukar. Masuk dalam buai pun nangis. Pening dahh nak buat mcm mana 😭 #firstmom

19 Balas

Anak sy semasa dalam pantang pun tidur msih dia belum fham means dia belum kenal siang atau malam,Alhmdulillah lps pantang dia da mula fham tdur siang dan malam lagi dia membesar lagi senang waktu tidur dia. masa dalam pantang waktu mlm sblm tdur sy kerap lap2 bdn dia bgi selesa n beri susu mcm tula sy mule ajr dia tdur mlm dengan lena dan selesa.

12mo ago

Hopefully lepas habis pantang dia pun semakin okay lah. Risau jugak kalau dia masih mcm ni nak hantar ke pengasuh.