Anak meragam serba tak kena😔

Anak saya nk masok 3 bulan 9hb ni ckup dia berumur 3bulan.. takdi dia ngantuk nk tido saye upah susu lepas tu dia mengamukj serba tak kena terus dia menangis tarik dalam kuat tak terkata macam saya pukul dia😔 adik ipar perempuan saya buat tak tahu jer sampai saya nak nangis nak tenangkan baby saya tuu bukan nk harapkan at least tanye lah kenapa ke ape ke🙂 actly dia ade mslh ngn mil saya.. tpi sampai saya org luar pun dia xnk bercakap. stress 🥲#seriusnanya #firstbaby #bantusharing

6 Balas

sama tarikh lahir anak kita 9hb, sudah check pampers perut dia smua? takut dia ngtok