Susah sendawa!!

Anak saya nb 25hari .. kenapa terlalu susah sendawa... dah buat pelbagai cara ... still tanak sendawa ... adehh peningg si ayah diaa nie ..

Susah sendawa!!
2 Balas

kalau x sendawa baringkan dia mengiring sebelah kanan kalau dia tidur.. takut tersedak susu mase tidur.. anak sy pun susah sendawa.. tp kena usaha jugak bg sendawa.. cuba check teknik buat baby sendawa tu betul ke x..?

anak sy msuk 2 bln bru sndawa..lgpn nurse kata bkn semua baby ade gas nk sendawa tu..