Nafas berbunyi

Anak saya nafas dia berbunyi, bila pergi checkup haritu nurse kata ade kahak sikit je. Tapi nafas dia berbunyi kuat, saya risau. Atau mungkin saya patut pergi ke klinik swasta?

5 Balas

Jgn risau..as long bby menyusu ok xde batuk smp muntah tu kire normal..baby baru lahir mmg mcm tu..air ketuban belom betol² keluar abis..kalau ikutkan smp umo 1 thn masih akn jd..anak² sy dl semua mcm tu..makin besar makin ok..😄

Pegi je sis klu da risau btl..kita tak tau baby tu sukar nak brnfs.. baby sy pn mcm tu.. esok2 nya baby kna tahan dkt wad sbb sesak nfs..

nanti baby dh besar sikit dlm 4 bulan lebih lama2 takde dah bunyi nafas tu.

baby sy pon mcm tu jgk sis..dlm umur 3bulan bru hilang bunyi kahak tu..

Normal sis .. nnti bsr skit xde bnyi lagi dh ..