Formula milk

anak saya minum susu enfalac enfagrow. skg dah step 3. ada sesiapa tau susu apa yg khasiatnya lebih kurang dgn enfagrow ni tapi dgn harga yg lebih mampu milik?

1 Balas

Susu formula enfagrow step 3 nie untuk umur 1- 3 year kn? Anak umur nie awak dah x perlu pun susu formula. Awak boleh bg susu kotak full cream mcm dutch lady, fernleaf, magnolia tu. Yg ready untuk minum tu. Sbb umur nie anak dah complete makan n x depend sepenuhnye pada susu. But depend juga yea, unless kalau berat dan tinggi anak x seiring dgn usia die, boleh je top up dgn formula milk.