Berat anak

Anak saya menyusu bdn sepenuhnya.. mcm mna saya nak tahu berapa oz dia minum skli minum.. kalau dlm botol Kita boleh tahu sukatan.. risau x cukup oz dia minum.. berat anak x naik sgt.. baru ni naik 100g je..

1 Balas

tengok air kencing dia, keruh tak lepas tuh kerap kencing tak. bab berak ,kalau najis dia warna kuning kira dpt hindmilk, tidur pun lena. n last tiap 2jam bagi susu.

1y ago

najis ok kncg ok setiap sejam bg susu tp berat x bape Naik tu risau