Menyusu sambil mengiring macam mana nak sendawakan baby

Anak saya menyusu badan sambil dia baring , saya duk baring mengiring camtu so bila dia tertido time menyusu camne saya nak burp/sendawakan dia eh ? Takpe ke kalau xsendawakan ?

5 Balas

setahu saya kalau susu botol wajib kita sendawakan sebelum tidur . tapi kalau susu badan kan , kadang ii kita susukan dia time baring . tu tak sendawakan pun takpe . tapi kalau saya , kadang saya sendawakan kadang tak . tapi saya akan baringkan dia mengereng supaya tak tersedak susu .