Batuk teruk

Hi ibu², saya mengalami batuk teruk. Dah seminggu. Doc tak bagi makan any ubat kecuali lozenge, antibiotik dan ambik neb. Tapi rasa seksa sangat batuk kahak ni sampai kejang badan bila batuk. Ada any tips tak nak redakan? #pleasehelp

2 Balas

saya mkn ubat batuk tak hilang.. g klinik dr bg antibiotik tak smpt habis mcm xde hasil..last2 saya mkn lozenge fisherman tuh jer utk reda..ltk bwh bantal bila mlm tak bleh tdo trus kemam..

minum lemon + madu atau lemon kosong