Masalah pemakanan anak seumur 1tahun

Anak saya kurang selera makan, bila masak bubur sahaja , dia akan lari dari saya, tapi makanan seperti roti atau kek dia akan makan namun sikit sahaja, boleh bagi tips macam mana nak naikkan selera makan anak kembali ? Last makan nasi time 10bulan,. Lepas daripada itu dia akan muntahkan balik bubur yang saya masakkan :’(#bantusharing #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

sama lah bagi je dia makan roti asalkan dia makan atau dalam roti tu ltk nasi bagi dia rasa

3y ago

Tu laa kita sebagai ibu risau , tapi time checkup nurse bagitahu berat badan semua okey lagi, tapi kesian kekadang malam nagis sebab lapar,, hmm