Kurang menyusu

Anak saya kurang menyusu boleh tolong saya bayi saya baru umur 4 bulan menyusu hanya 2 atau 3 minit saja paling lama 7 minit dia tidak pandai susu botol hanya susu badan saja

1 Balas

Pastikan lepas menyusu sendawakan baby ya, lepastu bagi susu yg sebelah pulak. Lepastu sendawakan lagi. Takut angin dlm perut tu buat baby tal selesa nak susu lagi. Tak pun susu ibu laju tu yg baby tak suka susu. Kalau dia nak tidur sama juga ke 7min mcm tu? Lepas mandi boleh urut perut baby, bagi minyak angin bagi selesa.