Anak on off selesema n batuk berkahak (umur anak 6 bulan)

Anak saya dihantar ke nursery memandangkan saya bekerja. Tiap kali hantar untuk 5 hari dari sihat jadi x sihat anak saya bila ambil daripada nursery. Anak akan mula berhingus + batuk + berkahak. Mom2 yang berpengelaman macam mana nak cegah perkara ini berlaku... Sekarang saya guna mamz, asma dan tasneem semua xjadi dengan anak saya... Minta pendapat mom2 di sini.🥲

1 Balas

amek cuti dulu, bagi anak sihat semula. kalau sakit jugak lagi boleh tukar nursery lain, tkut ada parents yg still hantar anak even x sihat.

12mo ago

kdg2 tkut nursery tu x bersih btol. bercampur dgn yg sakit apa semua.