Masih pkai bedung

Anak saya dh nak masuk 5bulan..stiap Kali nk tdur kena bedung dulu..klau tak dia tak boleh tdur .normal ke macam tu ye?

4 Balas

normal je .. lain baby lain peel dia .. mungkin dia rasa selesa kena bedung mcm ade org peluk dia .. lgpon bedung waktu tidur je kn .. kalo bole bedung tangan je sis .. bagi kaki dia bebas tendang mendendang ..

10mo ago

aah..waktu tdur je bedung...siang bedung tangan je..klau malam baru bedung habis...tak yah pkai selimut dh...tu pun dia pndai kluar kn tangan😁

Saya mula2 bedung dulu dia dah lena dia sendiri kluar tangan guling2 tidur , kaki saya x bedung , bedung x muat dah 😅

Bedung je selagi boleh 😂

Normal.