Bedung baby

Anak saya dh 6 bulan . Kt rumah pengasuh suka bedung utk tidurkan dia. Takpeke? Tak terbantut tumbesaran baby ke? #bantusharing #ingintahu

6 Balas

pengasuh tu sepatutnya tahu kan baby 6 bulan dh bole berguling, meniarap , merangkak Dan duduk sendiri . atau beberapa yg di atas. kan Ade kes baby kena bedung tidur ditinggalkan bape jam entah pastu terbalik Dan dh x bernyawa. nauzubillah mtk dijauhkn. boleh psn spya dia phm ini anak kita. kita yg kena tegas kn pendirian jgn takut nk bersuara demi ank sendiri. benda slh kita betul kn atau tegur . InshaAllah moga dilindungi dan Dipermudah urusan sis