Bulu di bahagian atas punggung

Hi anak saya dah sebulan lebih, semalam pergi jumpa dr then dr check badan dia. Lepastu ada bulu dkt bhagian belakang anak saya. terus dr buat surat refer pergi hosp sbb katanya takut ada masalah buah pinggang ataupun sakit tulang belakang. org tua saya cakap semua bayi ada bulu situ dan ia nya normal je. Tapi saya sekarang overthinking sangat dan risau keadaan anak saya. Ada yg pernah alami mcm anak saya ke🥹🥲

1 Balas

Bulu nipis ke tebal?

2mo ago

Pengalaman anak saya, normal. Tapi tulah tak boleh nak samakan dengan pengalaman orang lain. Takpe awak follow up je dengan pakar. Bukan senang nak jumpa pakar. At least awak akan dapat diagnose yang tepat.