Rambut gugur,

Anak saya dah nak setahun, rambut saya banyk gugur, masa lepas beranak tu tak banyk sgt, now dah setahun beranak banyak pula gugur, huwaaaaa normal ke tu

3 Balas

I feel you sis 😭 sampai botak kepala bahagian depan. Mujur saya alami ni tak lama..start anak 2 bulan sampai 5 bulan je..lepas tu stop dah rambut gugur teruk..bila ingat balik..fuhhh memang tak boleh buat apa dah..saya pasrah je tengok rambut ada di mana² 😂 #firstmom

saya stop gugur masa anak 7 bulan la anak nak 1 tahun dia datang balik gugur last2 biarlah dia berterbangan begiru sahaja #redho 😂

Normal kot sbb hormon lepas bersalin. Saya pon bnyk gugur. Anak dh 6bulan. Stress rasanya tengok rambut dkt ktil😭😭