rambut gugur

normal ke lepas beranak rambut gugur ? gugur sikit sikit tkpe ni gugur banyak gila rambut pun makin nipis🥺

5 Balas

Yup normal. Majority will facing postpartum hairloss. Once hormon kita dah stabil, akan kembali pulih. Untuk mengawal masalah keguguran rambut ni, awak kena elakkan stress, amalkan gaya pemakanan yang sihat, cari shampoo, conditioner dan hair serum yang sesuai.

1mo ago

Ya awak. Memang tak rilek gugur dia😭Saya nak dekat 2 tahun baru okay. Shampoo pun saya banyak saya try and error. Sekarang dah okay da.

saya sebelum mengandung mmg rambut gugur lepas start pakai tudung. masa pregnant happy sangat rambut tak gugur langsung.. ni anak dah masuk 4 bulan dia dah start gugur balik 🥹 semalam baru suruh husb potongkan rambut pendek sebab rambut gugur teruk

normal sebab hormon mengandung dah turun

normal.. hormon berubah