Demam betuk ,selsema

Anak saya dah nak masuk 2 bulan tiba2 demam ,belum lagi cucuk 2 bulan ada sapa2 sama macam saya ka risau la 🥺

3 Balas

baby sy demam seawal umur 9 hari. bawa ke klinik utk dpt rawatan. 2 bulan dah boleh minum paracetamol dgn arahan doc. bagitau nurse awal² jika anak demam,nurse pun tak akan inject kalau baby demam

nt masa checkup, bgtau nurse yg dia demam. buat masa nie puan pantau suhu badan dia. jgn bg suhu tggi.. skrg nie memg musim demam, batuk dan selsema..

huhu anak sy pun baru nak masuk 2 bulan 14hb ni.. dia batuk juga.. n mlm td start demam. sbb abg kakak dia pun baru baik batuk demam.. :/