Anak Masih Berliur Selepas umur 1Tahun

Anak saya dah berinjak umur 1 tahun 4bulan. Keadaan anak saya masih berliur pada umur sekarang membuatkan saya risau. Ada tak mommy2 sini yang ada sama isu dengan saya dan adakah perlu saya risau? Dan apa tips untuk kurangkan isu berliur ni? Terima kasih mommy2

2 Balas

air liur keluar disebabkn perut baby sdg belajar nk adapt new food,& process food...cmtula,.xpndai nk exlpain

anak saya skrg 18 bulan masih keluar air liur. lg byk bila nk tumbuh gigi,sampai naik ruam lehernya