Keguguran rambut lepas bersalin

Anak saya dah 3 bulan , rambut saya baru gugur . Risau betul banyak berterabur atas lantai . Lagi² time mandi . Risau jee kalau dah sekali usap segumpal , sehari berapa gumpal rambut gugur . Ada cara tak nak kurangkan keguguran tu biasa ibu² buat apa ya ? #firstmom #bantusharing

15 Balas

sy tengah alamai..skli sisir sgengam rambut takut sedih..tpi xble bwt apa da hormon

Samalah. Anak masuk 3 bulan dah start gugur rambutnya. Stress pulak.

sy guna shampoo pureen baby tu... rmbut alhamdulillah dh x teruk

9mo ago

sy guna yg warna. oren terang tu.. beli sebotol dh msuk 2 bulan xabes lg..hahaa maybe lps ni nk try warna lain pulak

sama ank msuk 3 bulan sy mula gugur rambut...

Boleh try pakai strengthening hair serum