Untuk anak berusia 2 tahun

Anak saya dah 2 hari berak cair and warnanya kuning patut ke saya bawa ke doc atau itu normal untuk usia 2 tahun? anak masih hyper main semua okay tapi dia cepat penat atau lesu. Dia masih makan and minum susu seperti biasa kadang kadang dah habis 180ml susu dia mahu minum susu lagi #bantusharing

1 Balas

Mungkin tersilap makan. Bagi dia minum air. Tukar makanan lain lepas ni. Monitor dalam masa 24 jam. Kalau terjadi sekali lagi, bawa ke clinic