Anak satu tahun lps makan buang air besar

Anak saya cucuk vaksin 1 tahun masa 22hb 10 hari tu.. 23hb start bila anak saya makan,dia terus membuang air besar...3x makan 3x berak..4x makan 4x berak.. tekstur najis dia pulak ada yg pejal,ada yg cair... Perlu jumpa doktor ke? Sampai hari ni,25hb masih sama..tp dia main mcm biasa,x de tanda lemah ke apa..makan pun nak,susu pun susu badan lagi,dan masih nak minum susu,xde masalah.. cuma tula lepas makan terus berak...😅#firstmom

1 Balas

Kalau untuk anak saya normal. Lepas makan mesti buang air besar. Yang penting bukan cirit. Tapi kalau awak nak rujuk doktor pun tiada masalah. Lagi bagus 😊

7mo ago

ouhh...okey terima kasih respon🥰