batuk selsema

Anak saya berumur 3bulan ...kerap batuk dan selsema.... Ada petua &cara untuk mengurangkan nya tak? Sudah pergi klinik...masuk gas tp nmpk mcm kurang berkesan.. doktor cljuga beri ubat titis untuk cairkan selsema dan jga ubat untuk cairkan kahak

5 Balas

Cuba sapu minyak kayu putih dekat dada and belakang badan . Anak saya dah dua bulan . Dari awal saya memang guna minyak kayu putih and sapu setiap kali lepas mandi . Alhamdulillah anak tak pernah lagi selsema and batuk walaupun kadang saya selsema sebab resdung .

1y ago

boleh saya tahu minyak kayu putih botolnya macam mana?? saya dah try cari tapi banyak sangat tak tahu yang mana satu..