batuk selsema

Anak saya berumur 3bulan ...kerap batuk dan selsema.... Ada petua &cara untuk mengurangkan nya tak? Sudah pergi klinik...masuk gas tp nmpk mcm kurang berkesan.. doktor cljuga beri ubat titis untuk cairkan selsema dan jga ubat untuk cairkan kahak

5 Balas

Ank sis mnyusu bdn ker... Klaw mnyusu bdn..sis kna pntang sket mkn..sbb pe yg kte mkn kte bg bby melalui air susu bdn kte... Klaw mnyusu botol.. Sis kna peka kebersihan dlm rumah..habuk dn kotoran tu bleh buat bby slalu jtuh sakit... Tp jangkitan tu jgk kdg melaui dri org luar yg dekatΒ² dgn ank kte..