Najis bayi

Anak saya berumur 1tahun7bulan, skrg full susu formula, tapi normal ke kalau anak saya lepas menyusu je berak, tapi berak cair.. sebelum ni susu yg sama tak macam ni, tapi semenjak 2-3 hari ni selepas dia demam lepas menyusu je mesti berak. Adakah susu tidak serasi lagi dengannya ? #bantusharing #ingintahu

3 Balas

Sama dgn anak sy. Sis pki susu apaa. Sy try bagi yakult. Ada kurang skit. Utk pribiotik. Kene bg Ors jg utk gntikan garam elektrolit yg keluar masa cirit

2y ago

Sy pakai susu fernleaf