Ada cara ke untuk mengatasi budak yg kerap kencing mlm atau tahan kencing

Anak saya berumur 10tahun tapi kerap kencing ditempat tidur dan dia juga kerap terkencing pada seluar pada siang dan menyebabkan dia berbau hancing....macam mana untuk saya atasinya

6 Balas

Bawa berurut Dengan Minyak bidara sis.. Urut menaaik Dari celah kangkung Dia naik ke pusat.. Tak perlu kuat sangat.. Perlahan je.. Urut Tiap2 malam smpai Dia okay.. Kadang2 disebabkan anak sangat aktif.. Boleh terjadi lemah kawalan kencing

adik sy dulu mcmni sampai umur 12 tahun..Mak bawak berurut dan selalu bagi dia diri terbalik. Lebih kurang mcm handstand sehari 2 jam. setengah jam sekali berhenti. Terus takde kencing malam

7mo ago

orgtua sy pun amalkan mcm ni..mmg berkesan

Urut sis dgn org yg pandai

ke dia ada perasaan fobio?

Pernah marah ke?

ade fobia ke?