STOP SUSUKAN BADAN ?

Anak saya berumur 1 bulan 24 hari,saya tinggal di rumah mertua & bekerja.Saya alami di lema bila mertua & ipar saya menasihatkan saya supaya berhentikan penyusuan badan kat anak saya,sebab anak saya sekrg penyusuan campur antara susu formula & susu badan. .adakah tindakan tu ok utk saya buat ? ermmm#seriusnanya #pleasehelp

20 Balas

bekerja tak salah... boleh pam dan buat stock susu baby.....selagi ada susu badan, elok terus kan je penyusuan dada perah....sebab nanti anak antibodi kuat, gigi pun susah rosak.... bila demam x melarat....