anak kerap jeluak

anak saya baru sebulan 5hari dia memang direct feeding je takde bagi botol pon sebab dia sendiri taknak. dah dua hari dia asyik jeluak susu jee , lepas minum jeluak , takpon dalam beberapa minit dia jeluak . dia suka nak isap susu walaupon dia dah jeluak masatu . taktaula kenyang ke tidak sebenarnya tapi dia mwmang kerap jeluak susu balik lepas menyusu . kenapa ye ? kembung ke ? saya pon taktau kembung tu macsm mana

1 Balas

jeluak tu normal. bagus kalau baby jeluak. muntah yg tak normal.