Pregnant lagi

anak saya baru nak masuk tiga bulan, haritu lepas pantang saya datang bulan. bulan ni saya tak datang bulan lagi. beberapa hari lepas saya ada buat pregnancy test, dan naik dua line tapi samar samar. apa patut saya buat sebab mental fizikal saya tak ready lagi. hm apa patut saya buat ya.

2 Balas

uishh takut pulak .. tpi kalau saye lah ..kalau memng dh ade dlm perut tu nak buat mcm mane kan allah dh bagi ...tapi kesian anak masih kecik lagi😰... takpe jg je awk rezeki kan .. sy pun merancang pil .. tpi suami pancut luar ..sptutnya kan doktor dh pesan kene guna kondom.. takut pulak jadi mcm ni blum sedia lagi.. kalau tahun depan takpe la🤭🤭..

1y ago

takpe awk kene kuat ye. .. nak undur masa tak dpt ... so teruskan je lah.. jg diri ye... jgn stress.. jadi mesti baby yg ni sama tahun dgn yg skrg ni kan🤭🤭.. rezeki tu cuma terlalu awl .. tapi takpe.. smoga sehat² ye..

Minta maaf bertanya. Awak dah bersama dgn suami ke selepas bersalin tu?

1y ago

ada, tapi tak pancut dalam pun. hm