Anak 1 bulan meragam je malam

Anak saya baru masuk sebulan. Jam 1am je start meragam smpai 5-6am. Menangis melalak nonstop. Dah dodoi dia diam kejap pastu sambung melalak. Bagi susu badan pun dia meragam marah2 kat puting tu. Kejap hisap2 pastu lepaskan marah2 nangis tendang2 pastu cari2 balik puting tetek nak nyot pastu ulang2. Susu badan bila picit memancut je nak kata xckup susu tak mungkin. Urutan perut tapak kaki smua dah buat, dia kentut je bnyak. Dodoi jap dia tertido juga tp kjap bngun melalak balik. Pening taktau dia nak ape sbnarnya. Rasa dia nak tido sbnarnya tp dia menahan diri dari tido, pastu nangis2 mcm nak beritahu sesuatu tp xtau dia nak ape sbnarnya. O#firstmom #firstbaby

10 Balas

kalau dah cek semua okay makna mmg okay lh, bertabah lah sampai 3 bulan bru akan okay betul inshAllah huhu