Anak Demam

Anak saya baru lepas demam kemarin... tiba2 ada bintik2 merah pula timbul seluruh badan dia tmasuk muka...normal ke budak lepas demam timbul bintik2 merah kat bdan..banyk pla tu...

2 Balas

anak saya pun mcm tu, tapi dr cakap normal je, tapi kalau puan nak pasti lagi, pergi klinik la, saya hari tu dr bagi cream je sapu kat badan, nanti dia hilang sendiri

better puan bwk ank g klnik tuk dptkn rawatan..mg anknya cpt sembuh ya..aamiin #TAPsupermoms