Assalamualaikum saya mau bertanya

Anak saya baru berusia 1bulan 8hari baby sya susu campur , jdi saya mahu bertanya ada ka mommy yg berpengalaman pasal ni ..baby saya tdk macm biasa nya ..bila cek perut tidk kembung ..tpii asik muntah sikit dan buang air besar cair sangat mcm air kencing ...jd saya binggung ..bole ka mintak pendapat mommy yg berpengalaman kongsi kan sikit dengan saya ?..saya mintak tolong sangat2 saya risau tidak tahu apa mau buat#bantusharing #mommybuntu #seriustanya

1 Balas

kne bawa ke hospital utk check. jgn lengah2 kalau rasa pelik. tak salah & doktor tak marah pun