risau

anak saya 5 bulan tp sekarang nie tiap2 hari dia akan berak...lebih 5@6 kali sehari...knp ye? saya ad letak ubat kt perut tkt kembung perut.. ke mmg begitu apabila dh 5 bln..risau

1 Balas

Anak menyusu badan sepenuh nya ke ? Kalau suau badan sepenuh nya cek balik ibu makan apa , kalau minum FM . Adakah FM tu di simpan rapi ? Tengok balik dia main apa , kawasan dia selalu sentuh tu beraih x ? Sebab budak 5 bulan dh aktif kan brguling , tkt tangan dia masuk mulut jd buat cirit birit . Tp mungkin laa , kalau nak tahu n risau baik bawa pergi klinik . Biar doktor tgok ,