Bayi bawah 1 bulan panas badan

Anak saya 24 hari badan panas & berkahak. Kahak tu ada dri sbelum demam lagi. Doktor pakar ckp normal. Tadi pegi klinik swasta , suhu baby 36.8 . Doktor cek pru2 ok pnafasan ok. Lpas tu baby kena nab utk kluarkan kahak. Tapi kahak tu masih ada lagi, buat baby susah tdur. Baby xda batuk , xda selesma. Sya first mom yg brpantang sndri. Xtau lagi mcm mana nk hlangkan kahak yg menganggu baby😭

1 Balas

sy gune wagas oil ..mse dia newborn sy kerap pkai kt dada n blkg pastu bt tepuk.. alhamdulillah sgt2 kahak y duk kt tekak y dah lame tu kuar berketul2.lepas kahak tu kuar smpai la umo nk masuk 4 bln x pernah jd blk

5mo ago

Ohh okey . Thank u sharing