bintik hitam di tapak kaki

anak saya 1y 6m, semalam balik rumah atok nya (rumah kg). malam nya tu ada bintik hitam di tapak kaki, tapi tak gatal tak timbul. cuma mcm dalam gambar tu. ada ibu2 pernah alami seperti ini tak ya? dan tapak kaki saya dan suami pon ada. cuma tak banyak.. apa cara untuk hilangkan? terima kasihh

bintik hitam di tapak kaki
1 Balas

ada cat warna or ape2 y tumpah.dah tye atok x ada y sama jd camtu

3w ago

takda plak tumpah apa2. cuma semalam tu cuaca nak hujan. banyak binatang kecik2 je.