Tapak kaki anak tumbuh bintik air dan gatal

Ada tak anak2 mommy yang kena mcm anak saya... Dah bawa klinik, dr. Cakap allergik... Kdg2 merah bengkak... Lepas tu gatal, tumbuh bintik air... #ingintahu #firstmom #pleasehelp

Tapak kaki anak tumbuh bintik air dan gatal
5 Balas

Hi sis ank sya sama kes mcm ank sis juga..doktor ckap allergic kat sya haritu..ssah nk ubat..sya pun dh xtau nak sapu cream apa lagi kat ank sya

puan terai beli ubat ni dkt famasi..anak sya dulu pun mcm ni..mcm2 sya retaq ubat..las2 beli ni ok serasi..ank dh lega..

Bugs sis. Takut hama ataupun apa apa micro bug. Cuba sapu sudocrem kurangkan gatal

anak sy selalu macam ni ,kat tangan tapak kaki pun ada sy tak tau sebab apa

hama rasanya..