Baby minum susu gelojoh

Anak saya 1bulan 9 hari. Baby kalau minum gelojoh sikit. Kdg sampai batuk2. Memang normal ke? Kdg2 tu sambil minum sambil dia bebel nangis mcm kita berebut botol susu dari dia pulak. Normal ke mummies sekalian?#firstbaby

1 Balas

normal .kdg2 nmpk mcm lapar sgt n dahaga sgt je 😅wlaupun ms tu dh setengah jam nyusukan dia...tp pstikan lepas mnyusukan baby sendawakan bby trlebih dahulu sblm letak nya ke tilam..dan tidokan bby. mg dpmudahkan segalanya amiin