Anak tak makan

hi.. anak saya 10 bulan bulan ni. kerisauan saya, anak saya menolak setiap kali diberi makan... terutama bubur nasi.. tetapi bila diberi CERELAC dia langsung buka mulut.. Bagaimana nak bagi anak makan bubur nasi balik.. padahal CERELAC hanya sekali dalambsehari sahaja diberi kadang kadang tidak diberi. TQ #firstbaby #mommybuntu #Nanya

10 Balas

mgkn bubur awk xde rasa...cerelac ada rasa manis2 dia...dia da pandai pilih makanan yg ada rasa tu... bole buat bubur letak kentang ayam carrot...anak st suka kalau letak 3 3 tu dlu...