Brand susu

Anak saya 1 tahun 11 bulan minum pediasure vanilla. Tapi weight tak naik pun. Nampak banyak kurus . So saya nak tukar susu dia. Orang suggest farm fresh grow. I pun confuse nak tukar susu apa? Any suggestions?

2 Balas

Ank sy sblm ni brt bdn xok lps dia umur cukup setahun terus tukar pediasure asli..terus naik brt bdn dia.mkn dia pn selera.apa yg sy mkn tulah dia mkn juga.kira nasi sy bg dia mkn 3x sehari n yg lain2 makanan sampingan mcm roti,biskut.vitamin setiap hari sy bg dia mkn scott emulsion.

Makan okay tak? Sehari berapa kali makan? Anak saya minum full cream milk kotak je. Satu hari 2x je minum susu. Makan 4x sehari

5d ago

Pagi dan malam makan nestum