Susu baby 1 tahun

Anak saya 1 bulan lagi nak masuk setahun. Sekarang saya tengah survey susu apa yg patut diberi. Fyi, baby saya minum Dupro & berat dia sekarang pun semangat (10kg). Boleh mommies out there share susu apa yang sesuai untuk baby 1 tahun & kalau boleh harga berpatutan ? Oh ya..more info..anak saya dah boleh berjalan sejak 10 bulan. Waktu siang sangat aktif. Nap time siang makin kurang, malam tidur lama #firstmom #SeriusTanya #bantujawab

1 Balas

boleh tukar susu fullcream, tak perlu susu formula. anak sy 1 tahun, minum fullfcream Fernleaf.