Cirit birit ke?

Anak saya 1 bulan 12hari, warna & tekstur najis mcmni maknanya cirit birit ke? Anak minum susu fm. Susu badan tak banyak, setiap kali pam keluar tak sampai 1oz dan skrg anak reject susu badan.

Cirit birit ke?
4 Balas

xdelah. baby klau najis wrna kuning mustard n najis x terlalu cair n ade pejal2 solid ni okay je. bg anak minum dupro ke? anak sy 5 bulan stgh minum fm cmni jugak wrna dia. tekstur pun sama. okay je. berat anak sy pun cantik je naik setiap bulan tekstur najis ceni

sma ank sy pon mcm ni...spnuhnya fm...susu cap gntung x bnyk ..bby sbln lbh.

10mo ago

Susu fm brand ape sis

Ni normal sis, tekstur pun elok je ni, kalau cirit macam air

Sehari berak berpa kali and jenama apa ye

10mo ago

Susu dutch baby. Berak sehari sekali. Pernah berak sehari 3 kali.