Try to conceive second baby

Anak pertama dah 2 tahun lebih, kira nak ada anak k2. I thought klau dah ada anak prtama ni senang lekat lpsni but sbnarnya prlu mncuba jg mcm yg anak prtma 😅 ada yg sma ke mcm sya ni? Atau sy sorang je yg mcm ni? #advicepls #trytoconceive #secondbaby

19 Balas

sy plk x prnh merancang apa2 pun.ttc 16thn.tup2 dh mengandung pun.skrg 36week.sy cm amalkn mkn produk amway sblm disahkn mengandung.alhamdulliah rezeki

10mo ago

bleh spill which product amway yg awak consume?