Sedih rasa nak nangis

Anak pertama czer (sonsang dan besar) Skrg mengdung anak kedua Ramai ibu ckp nnti kena czer balik Saya trauma sngt bila dngr czer Saya da jaga makan skrg gdm pn x sangkut Ada x peluang saya bersalin normal :( Sedih sngt ... Sampai perasaan takut tu semangkin besar dalam diri untuk bersalin Tolong saya mommy"#pleasehelp

8 Balas

blh je bersalin normal kalau xda masalah. adik sy, anak 1st czer. anak kedua, dpt normal.