Pregnant lagi

Anak pertama baru masuk 7bln, check upt smlm kandungan dah masuk 5mggu. Xtau nak happy @ sedih. Kesian pulak bila tgk muka anak

4 Balas

jika dah Nama Pon rezeki xboleh nak berpatah balik...apa² kena syukur la Allah beri lebih drpda mcm sy Masih TTC..rezeki blm Ada...☺️

Sama mcm sy sis, anak baru masuk 5bulan dh pregnant semula. Rasa sgt down & risau. Lebih2 lagi sy czer 😭

syukur sahaja puan. next time belum tentu ada rezeki. ni semua tuhan dah tentukan..

nak buat macammana hadap saja la